+40.31.405.94.22 office@iltextile.com

Notă informativă privind protecția datelor personale

Conform prevederilor din:
Lege nr. 677/2001    |    Lege nr. 506/2004    |    OUG nr. 13/2012
(CE 45/2001)

PRIVACY

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, IL TEXTILE are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziţie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de IL TEXTILE în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteţi notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: office@iltextile.com

Scopul colectării datelor
Atunci când ne furnizaţi datele cu caracter personal, IL TEXTILE le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile şi produsele pe care le-aţi achiziţionat şi a vă furniza informaţii suplimentare cu privire la aceste servicii şi produse
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare şi de marketing;
  • informaţii despre promoţii prin poşta şi telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele IL TEXTILE sau ale firmelor de producători reprezentați;
  • facturării serviciilor si produselor comandate de dumneavoastră;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de IL TEXTILE

Informații personale colectate
Informații cu caracter personal au scopul de a vă înțelege mai bine preferințele și a fi capabili să vă oferim servicii îmbunătățite și în particular pentru următoarele motive:

  • Păstrarea unei arhive interne.
  • Putem folosi anumite informații pentru a ne îmbunătăți serviciile și produsele.
  • Putem trimite uneori email-uri promoționale despre produsele noi, ofertele speciale sau alte informații pe care considerăm că le veți găsi interesante folosind adresa de email transmisa către noi.
  • Din când în când putem folosi datele dumneavoastră personale pentru a vă contacta în scopuri promoționale și de sondare a pieței. Putem să vă contactăm prin email, la telefon, prin fax sau folosind serviciile tradiționale de poștă. Putem de asemenea folosi informațiile dumneavoastră pentru a adapta și imbunătăți website-ul nostru la cerințele dumneavoastră.

Securitatea datelor
Dorim să vă asigurăm că securitatea datelor dvs. cu caracter personal este bine protejată.

Linkuri către alte website-uri
Website-ul nostru poate conține linkuri către alte website-uri de interes. Totuși, odată ce ați folosit unul dintre aceste linkuri și ați părăsit website-ul nostru, trebuie sa fiți conștienți de faptul că noi nu mai avem niciun control asupra protejării confidențialității dvs. pe parcursul vizitei catre un alt website. În consecință, nu suntem responsabili pentru protejarea confidențialității datelor dvs. personale în acord cu declarația noastră de confidențialitate deoarece alte website-uri pot avea o politică diferită din acest punct de vedere. Trebuie deci să acordați atenție acestui aspect și să consultați declarația de confidențialitate a website-ului în cauză.

Cum puteți controla folosirea datelor dumneavoastră personale
Puteți alege să restricționați colectarea sau folosirea datelor dumneavoastră personale în următoarele moduri:

  • de fiecare dată când vi se cere să completați un formular pe website-ul nostru, indicați dacă nu doriți ca informațiile oferite să fie folosite în scopuri de marketing
  • dacă v-ați dat deja acordul de folosire a datelor dvs. personale în scopuri de marketing, vă puteți schimba opțiunea trimițându-ne o notă informativă scrisă sau un email la adresa office@iltextile.com

Noi nu vom vinde, distribui sau da spre folosință datele dumneavoastră personale către terți decât dacă avem permisiunea dumneavoastră expresă sau dacă suntem obligați prin lege sa făcem acest lucru. Putem folosi datele dvs. personale pentru a vă trimite materiale promoționale ale terților despre care noi credem că vă pot interesa numai dacă ne dați de știre că doriți să se întâmple acest lucru.

Newslettere
IL TEXTILE folosește serviciile de email ca modalitate de contactare a clienților săi. La înregistrare, utilizatorul trebuie să fie de acord cu primirea fără drept de refuz a email-urilor cu caracter non-promoțional (de ex. email-uri cu date de facturare, suport tehnic și informații despre înregistrare). Pentru a bloca primirea acestor email-uri trebuie să renuntati în mod expres și să nu mai beneficiați astfel de serviciile noastre.

IL TEXTILE poate trimite de asemenea și email-uri promoționale periodice (de ex. oferte speciale).

Contactați-ne în legătură cu politica de confidențialitate

Declarația de confidențialitate stabilește modul în care IL TEXTILE folosește și protejează orice informație cu caracter personal pe care o transmiteți către IL TEXTILE de fiecare dată când vizitați acest website.

IL TEXTILE dorește să vă asigure că sunteți protejați împotriva distribuirii datelor cu caracter personal către terți. Toate datele dumneavoastră cu caracter personal transmise către noi pentru a va identifica corect atunci când folosiți website-ul nostru vor fi folosite în deplin acord cu declarația prezenta de confidențialitate.

IL TEXTILE își rezervă dreptul de a opera modificări ale politicii de respectare a confidențialității datelor clienților prin actualizarea periodică a paginii web. Va recomandăm în consecință să vizitați mai des pagina care prezintă declarația noastră de confidențialitate pentru a vă asigură că sunteți de acord cu schimbările operate.

IL TEXTILE in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.iltextile.com respecta caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politica de confidențialitate. Puteți cere informații detaliate despre natura datelor dvs. personale pe care le deținem noi. Daca doriți o copie a informațiilor deținute de noi vă rugăm să ne scrieți la adresa listata la sfarșitul acestei pagini.

Daca veți considera că informațiile de natură personală care vă privesc în mod direct și pe care le deținem sunt incorecte sau incomplete vă rugăm să ne trimiteți un email cât mai repede posibil, la adresa specificata mai jos. Vom corecta in timp util toate datele asupra cărora ne-ați atras atenția. Dacă aveți și alte întrebări privitoare la politica noastră de confidențialitate sau felul în care colectăm și folosim informatiile personale, vă rugăm să ne contactați la adresa:

IL TEXTILE

Str. Ziduri între Vii, nr.19

Corp F, Parter, Sector 2

023321 București | România

tel.+40 31 405.94.22

tel/fax +40 21 252.80.46

Email office@iltextile.com

COOKIES

Uniunea Europeană a intervenit în domeniul de protecție a datelor personale prin DIRECTIVA 2002/58/EC din 31 iulie 2002 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice care a fost modificată prin Directiva 2009/136/CE a Parlamentului European și a Consiliului de modificare a Directivei 2002/22/CE privind serviciul universal și drepturile utilizatorilor cu privire la rețelele și serviciile de comunicații electronice, a Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul comunicațiilor publice și a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 privind cooperarea dintre autoritățile naționale însărcinate să asigure aplicarea legislației în materie de protecție, această ultimă modificare fiind cea care a atins problema cookies.

Prin OUG 13/2012 care a modificat Legea nr. 506/2004 Art 4, s-au transpus în legislaţia internă normele comunitare.

Această lege a intrat în vigoare pe data de 02 iunie 2015

Utilizarea internetului cu toate facilităţile sale impun şi utilizarea de cookies. Cookies reprezintă un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server.

Mai concret, pentru unele servicii web (de exemplu autentificare) este nevoie ca browser-ul să transmită o anumită informaţie către server, informaţie care este înscrisă în memoria calculatorului care operează browser-ul. Acesta este un exemplu de cookies.

Această pagină descrie modul în care informațiile personale sunt primite și colectate și modul în care acestea sunt utilizate de către site-ul www.iltextile.com  În acest scop, vom folosi cookie-urile pentru a facilita navigarea utilizatorilor.

Cookie-urile sunt fișiere text care vizitate site-uri trimit browser-ul dvs. și care sunt depozitate și apoi să fie retransmise la locul urmatoarea vizita.

Cookie-urile pot fi folosite pentru a monitoriza sesiunile, pentru a autentifica un utilizator, astfel încât să poată accesa un site fără tastarea unui nume și o parolă de fiecare dată și pentru a stoca preferințele dumneavoastră.

Cookie
Un modul cookie este un fi IL TEXTILE fișier de dimensiuni mici preluat din mediul online care vă cere permisiunea de a fi plasat pe harddisk-ul dumneavoastră.

Odată ce vă dați acceptul fișierul este imediat adăugat într-un folder special și poate fi folosit pentru analize ale traficului pe Internet sau să înștiințeze atunci când doar un anume website este vizitat.

Modulele cookie permit aplicațiilor web să interacționeze cu dvs. ca și cum ar fi persoane reale. Aplicatia web poate astfel ajusta functiile sale la nevoile dvs. specifice, la preferintele sau antipatiile dvs. prin culegerea si memorizarea de informatii particularizate.

Acest lucru ajută să se analizeze în mod eficient pentru îmbunatatirea și ajustarea website-ului în funcție de preferințele clienților.

Pe ansamblu, modulele cookie ajuta să se ofere un website calitativ superior, permițând monitorizarea paginilor pe care le considerați utile și ce pagini nu vă stârnesc interesul. Sub nicio formă un modul cookie nu oferă accesul direct în calculatorul dumneavoastră sau accesul la datele dvs. confidențiale, mai puțin acele informații pe care sunteți de acord în mod explicit să le împărtășiți.

Puteți în orice moment să vă dați acordul sau să refuzați instalarea modulelor cookie în sistemul dumneavoastră. Cele mai multe browsere web vor accepta însă aceste module în mod automat, dar dumneavoastră puteți modifica manual setările cerând browser-ului să refuze acele module cookie pe care nu le doriți prezente în sistemul dumneavoastră. Acest lucru însă vă poate restricționa accesul complet la serviciile website-ului nostru.

Utilizarea cookie-urilor
Cookie-urile (terminologia include “Internet Cookie”, “browser cookie”, “HTTP cookie” sau pur și simplu “cookie” ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (de ex. Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Tehnologie de profilare anonimă a traficului
Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor se foloseşte tehnologia de profilare anonimă a traficului web. În acest fel, interacţiunile dvs. de pe unele site-uri sunt colectate şi analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor şi reclamelor pe care le vedeţi online. Sistemul este 100% anonim şi nu conţine nici o informaţie care vă poate identifica personal.or

Controlul sau ştergerea cookie-urilor
Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi site-ul www.iltextile.com

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

Mai jos aveţi câteva link-uri, care vă explică cum puteţi schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opţiuni” sau în meniul de “preferinţe” al browserului. Pentru mai multe detalii puteţi folosi şi opţiunea “ajutor” a browserului dumneavoastră.

Utilizatorii iși pot configura browser-ul să respingă fișierele cookie. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Cookie-urile tehnice
Sunt folosite pentru așa-numitele sesiuni de navigare tehnice și pentru a facilita accesul la și utilizarea site-ului. Cookie-urile tehnice sunt esențiale, de exemplu, pentru a accesa Google sau Facebook fără logare în toate sesiunile.

Cookies Analytics
Cookie-urile care sunt plasate în browser-ul dvs sunt re-transmise prin Google Analytics sau prin statisticile de servicii. Ombudsmanul a declarat că aceste cookie-uri pot fi considerate tehnice numai dacă “folosit pentru optimizarea site-ului de către proprietarul site-ului, care poate colecta informații agregate cu privire la numărul de utilizatori și modul în care vizitați site-ul. Aceste condiții pentru analiză cookie-urile tehnice respecta aceleași reguli, cu privire la divulgarea și consimțământul, prevăzută de cookie-urile tehnice “

Cookie-urile de profiluri
Cookie-urile sunt folosite pentru a urmări navigarea utilizator pentru a crea profilurile de pe gusturile sale, preferințele sale, interesele și, de asemenea, asupra cercetărilor sale. Motivul constă în profilare interese și servere abordate corespunzător de către cookies de a arăta anunturi considerate relevante.

Acordul dvs. pentru a instala cookies pe terminalul dvs.
Pentru instalarea cookies nu este necesar un consens tehnic, în timp ce profilului cookie poate fi instalat pe terminalul utilizatorului numai după ce și-a dat consimțământul și după ce a fost informat în mod simplificat.

Cum se poate cere acordul
Garantul pentru confidențialitate stabilit că, atunci când utilizatorul accesează un site web să apară un banner care conține un scurt informativ, cererea de aprobare și un link la informațiile mai extinse. Banner-ul trebuie eliminat numai printr-o acțiune activă de către utilizator cum ar putea fi un clic. Banner-ul trebuie să conțină informațiile scurte, link-ul de informații extinse,  butonul care să aprobe utilizarea cookie-urilor.

Este permisă utilizarea unui cookie tehnic care ia în considerare consimțământul utilizatorului, astfel încât acestea nu trebuie să-și exprime din nou consimțământul într-o vizită ulterioară la site-ul.

IL TEXTILE - NOU tricoturi!