Skip to content
DESIGN INTERIOR
Design interior
IL TEXTILE EURO reprezintă în România producători de prim nivel din comunitatea europeană și propune o gamă variată de textile pentru design-ul de interior destinate diverselor ambiante și utilizări, cu diverse compoziții și texturi.
Țesăturile textile pentru design interior sunt atent selectate pe baza creativității  și  calitatea lor, și formează o gamă extinsă, din diverse compoziții și texturi, acoperind toate exigenţele cerute de design-ul interior pentru: lenjerie de pat, țesături pentru tapițerii,  draperii și cuverturi, textile pentru baie și bucătarie.
Textile moderne sau clasice pentru a amenaja locuință sau casa de vacanță conform conceptului preferat de design interior având excelente oportunități de a crea atmosfera și un decorul personalizat, de lux și confort.

Ne adresăm creatorilor, designeri-lor și producatorilor de articole pentru design-ul de interior.

Contactați-ne!

Ambiante de utilizare: bucătărie, dormitor, sufragerie, cameră copii, cameră nou-născut, birou de acasă, baie și duș, hol, balcon, terasă, gradină, plajă.

Tipologii:

  • fețe de masă, șervete, lavete, prosoape de bucătărie, traverse de masă, șervețele, șorțuri, mănuși bucătărie, palmare;
  • prosoape, prosoape baie, prosoape plaja, prosoape bebeluși și nou născuți, halate de baie;
  • lenjerie de pat, cearceafuri, așernuturi de pat pentru copii și bebeluși,  huse pentru saltele;
  • fețe de perne, toppere, protecții saltele, perne pentru scaune, perne șezut, perne pentru exterior, pilote;
  • pleduri, cuverturi, cuverturi de pat, pături;
  • perdele, draperii;
  • tapițerie pentru fotolii, canapele, scaune, taburete, sezlonguri, poufuri, banchete, pat, scaune de bar, pernuțe scaun, huse pentru mobilier, umbrele de soare, genți de plajă;

Tipuri de țesături și compoziții: bumbac, bumbac creponat, damasc de bumbac, satin de bumbac, frotir, finet, tricot, fibre naturale, flecce, jacquard, percale, ranforce, creton, poplin, imitație de blană, poliester.

Imaginile produselor sunt afișate cu acordul producătorilor.

EXEMPLE DE UTILIZĂRI

NOUTĂȚI, TENDINȚE ȘI NOI COLECȚII

Contactați-ne pentru a cunoaște ultimele noutăți și tendențeNoile colecții, în primăvară și toamnă, sunt disponibile pentru vizionare la cerere.

SUSTENABILITATEA MEDIULUI ȘI PERFORMANȚĂ ECOLOGICĂ

Sustenabilitatea mediului și performanța ecologică este în centrul atenției noastre. Selectăm producătorii care respectă cerințele ecologice.

Producătorii de textile pentru Design Interior afișate pe această pagină

                                            © Toate brandurile și mărcile comerciale la care se face referire în această pagină și pe întregul site sunt proprietatea deținătorilor lor de drept.

Back To Top
error: Conținutul este protejat!