Skip to content
TRICOTURI
Tricoturi pentru confecții texile

IL TEXTILE EURO propune tricoturi de înaltă calitate reprezentând în România producători de renume mondial din comunitatea europeană.

Tricoturile au numeroase avantaje din punct de vedere ecologic: utilizare redusă de materie primă, ciclu de producție redus, randament ridicat, valorificare a firelor indigene, elasticitate, confort, proprietăți tehnico-sanitare, o adaptare flexibilă la linia modei.

Tricoturile sunt de mai multe tipuri si fiecare dintre ele au diverse efecte vizuale. Confecțiile realizate din tricot sunt practice, versatile, călduroase și confortabile.

Ne adresăm creatorilor, designeri-lor și producătorilor de articole vestimentare și design interior.

Contactați-ne!

Colecțiile propuse de noi includ tricoturi într-o gamă variată de culori, pentru prêt-à-porter și ținute elegante, rafinate, moderne, eco-friendly.

Tipuri de tricoturi: jersey, punto milano, molleton, interlock, polaire, buclette, cote, piqué, imprimat, în dungi, etc.

Compoziții: bumbac, vâscoză, vâscoză tip bambou, lână, tencel, poliamida, poliester, elastan, lurex, lycra și alte combinații.

Utilizari: articole de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați, copii, nou-născuțibluze, lenjerie de corp, pijamale, cămăși de noapte, halate, colanți de ciclism, cămăși, rochiii, fuste, compleuri din două piese, sarafane, pulovere, cardigan, haine groase, paltoane, pardesie, imitație de blănuri, articole pentru nou-născuți,  jachete sport și sport de performanță.

Imaginile tricoturilor afișate pe această pagină sunt doar o mică parte din numeroasele colecții ale producătorilor pe care îi reprezentăm, dar pot fi mijloc de inspirație pentru urmatoarele dvs. colecții și creații.

Imaginile produselor sunt afișate cu acordul producătorilor.

EXEMPLE DE UTILIZĂRI

NOUTĂȚI, TENDINȚE ȘI NOI COLECȚII

Contactați-ne pentru a cunoaște ultimele noutăți și tendențeNoile colecții, în primăvară și toamnă, sunt disponibile pentru vizionare la cerere.

SUSTENABILITATEA MEDIULUI ȘI PERFORMANȚĂ ECOLOGICĂ

Sustenabilitatea mediului și performanța ecologică este în centrul atenției noastre. Selectăm producătorii care respectă cerințele ecologice.

Producătorii de Tricoturi afișate pe această pagină

                                            © Toate brandurile și mărcile comerciale la care se face referire în această pagină și pe întregul site sunt proprietatea deținătorilor lor de drept.

Back To Top
error: Conținutul este protejat!