Skip to content
PASMANTERII
Pasmanterii pentru
confecții textile și
design interior

IL TEXTILE EURO reprezintă în România producători europeni cunoscuți pentru creativitatea lor și pentru calitatea produselor, propunând o gamă extinsă de pasmanterii diverse, pentru confecții textile, haute game, și design interior. Pasmanteriile sunt esențiale și adăugă un design unic și original.

Produsele de pasmanterie propuse de IL TEXTILE EURO cuprind un sortiment variat de articole si sunt de cea mai bună calitate, disponibile într-o varietate largă de modele, culori și dimensiuni.

Pasmanteriile sunt atent selectate și constant înnoite pentru a rămâne în tendințele momentului.

Ne adresăm creatorilor, designeri-lor și producatorilor de articole vestimentare și de design interior.

Colecțiile propuse includ articole pentru prêt-à-porter, exclusive, elegante, eco-friendly.

Categorii:
benzi compacte, benzi elastice, benzi elastice bias, benzi ripsate, benzi cu franjuri, benzi elastice decorative, benzi gros grain, benzi jacquard, benzi lurex, benzi monofilament, benzi plissé, benzi rigide, benzi rouche, benzi personalizate, benzi tubulare, cordoane, panglici, șireturi, șnururi, etc.

Tipologie:
alcantara, canvas, denim, satin, pâslă, gros grain, jacquard, acetat, satin, heringbon, catifea, bumbac, mătase, lână, poliester, fibre naturale și în amestec cu fibre sintetice, piqués, popelin, organză, tafta (în mătase, cupro, acetat, bumbac), mikado, crepe, georgette, șifon, fibre de mătase, catifea, țesatură bielastică (elastan în urzeală și bătătură), viscoză.

Utilizări:
confectii si lenjerie de corp pt. femei și bărbați, lenjerie de corp modelantă, corsete, costume de baie, prêt-à-porter, îmbrăcăminte de casă, textile design interior, curele și genți, încălțăminte, bijuterii și accesorii, articole medicale (ortopedie, proteză, postoperator) și sanitare (EPI-uri, măști), articole tehnice (sport, protecția muncii, accesorii (automobilistice, nautice, aviatice, militare, electronice, industriale), ambalaje, arte grafice, depozitare.

Imaginile pasmanteriilor afișate pe această pagină sunt doar o mică parte din colecțiile producătorilor pe care îi reprezentăm, dar pot fi mijloc de inspirație pentru urmatoarele dvs. colecții și creații.

Imaginile produselor sunt afișate cu acordul producătorilor.

EXEMPLE DE UTILIZĂRI

NOUTĂȚI, TENDINȚE ȘI NOI COLECȚII

Contactați-ne pentru a cunoaște ultimele noutăți și tendențeNoile colecții, în primăvară și toamnă, sunt disponibile pentru vizionare la cerere.

SUSTENABILITATEA MEDIULUI ȘI PERFORMANȚĂ ECOLOGICĂ

Sustenabilitatea mediului și performanța ecologică este în centrul atenției noastre. Selectăm producătorii care respectă cerințele ecologice.

Producătorii de Pasmanterii afișate pe această pagină

                                            © Toate brandurile și mărcile comerciale la care se face referire în această pagină și pe întregul site sunt proprietatea deținătorilor lor de drept.

Back To Top
error: Conținutul este protejat!