Skip to content
ȚESĂTURI
Țesături pentru confecții textile

IL TEXTILE EURO reprezintă în România producători de renume mondial din comunitatea europeană și propune o gamă variată de țesături în compoziții și texturi diverse. 

Aceste țesături se adresează designeri-lor și producatorilor de articole vestimentare.

Deasemenea în portofoliul IL TEXTILE EURO se numără și producători de țesături speciale, tip jacquard și nu numai, destinate articolelor de casa și tapițerii, cum ar fi: lenjerii de pat, draperii, articole decorative pentru design interior.

 

Contactați-ne!

Gama țesăturilor propuse de noi sunt elegante, rafinate, moderne, eco-friendly și sunt destinate confecțiilorprêt-à-porter elegante (cămași, bluze, rochii, fuste, compleuri, paltoane, pentru femei, copii și bărbați),  evenimente speciale (rochii de mireasă și de seară).

Tipuri de țesăturimuselină, voal, organză, tafta, mikado, satin, satin ducess, crepe, jaquard, brocard, tweed, catifea, piqués, poplin, țesatură bielastică, stofă, etc.

Compozițiifibre naturale (mătase, bumbac și bumbac organic, in, lână), fibre artificiale (vâscoză, acetat, triacetat, cupro), fibre sintetice (poliester, poliester reciclat, poliamidă, elastan), combinatii între fibre naturale și artificiale sau sintetice.  

Colecțiile propuse includ: țesături uni pe o gamă coloristică foarte variată, țesături imprimate prin imprimare digitală, pe foarte multe teme de imprimeuri (florale, geometrice, carouri, etnice, asimetrice, patchwork, etc.)

Imaginile țesăturilor afișate pe această pagină sunt doar o mică parte din numeroasele colecții ale producătorilor pe care îi reprezentăm, dar pot fi mijloc de inspirație pentru urmatoarele dvs. colecții și creații.

Imaginile produselor sunt afișate cu acordul producătorilor.

EXEMPLE DE UTILIZĂRI

NOUTĂȚI, TENDINȚE ȘI NOI COLECȚII

Contactați-ne pentru a cunoaște ultimele noutăți și tendențeNoile colecții, în primăvară și toamnă, sunt disponibile pentru vizionare la cerere.

SUSTENABILITATEA MEDIULUI ȘI PERFORMANȚĂ ECOLOGICĂ

Sustenabilitatea mediului și performanța ecologică este în centrul atenției noastre. Selectăm producătorii care respectă cerințele ecologice.

Producătorii de Țesături afișate pe această pagină

© Toate brandurile și mărcile comerciale la care se face referire în această pagină și pe întregul site sunt proprietatea deținătorilor lor de drept.

Back To Top
error: Conținutul este protejat!